Élelmiszeripar
Moduláris CIP rendszerek
Mi is az a CIP rendszer?
A Cleaning in Place, azaz helyszíni tisztítás, egy olyan folyamat, amelyet a gyártási tételek cseréjekor vagy az adott termelés végén hajtanak végre az élelmiszeriparban. Visszaállítja az optimális termelési kondíciókat. A legfőbb prioritás a tisztítás során, hogy hatékonyan, gazdaságosan és környezettudatosan legyen végrehajtva.
A GYGV Kanizsa olyan CIP rendszereket tervez és alakít ki, amely a lehető legkevesebb idő alatt hajtja végre a megfelelő tisztítást, mindezt úgy, hogy a lehető legkevesebb vizet használja fel. A rendszerek vezérlője rögzíti a paramétereket. A CIP rendszert mindig az adott partnerünkre szabjuk, pontosan az igényeknek megfelelően tervezve. A gyártási folyamat biztonságosabbá és nyomon követhetőbbé válik a rendszernek köszönhetően. A nagyfokú automatizálásnak és a tisztítandó gépekkel való intelligens jelcserének köszönhetően a szennyvíz, a tisztítási idő lecsökken.